محمدمهدی زارع متولد سال 1389و ساکن محله امیرالمؤمنین(ع) است. او ورزش را خیلی زود و از ششسالگی با ژیمناستیک شروع میکند. اما بعد از چند ماه بهدلیل صدمهای که در تمرینات کششی ژیمناستیک به پاهایش وارد میشود برای مدتی ورزش را کنار میگذارد. او در جریان دیدار با استاد عزیزالله موجریان دوباره به ورزش حرفهای باز میگردد.
خودش میگوید: در ژیمناستیک پایم صدمه دید و دیگر نتوانستم دوباره به این رشته برگردم. اما بعد از مدتی همراه یکی از دوستانم به باشگاه ورزشی رزمیکاران رفتم. دوستم من را به استاد موجریان معرفی کرد.
در جریان این دیدار و دیدارهای بعدی که با ایشان داشتم دوباره به ورزش علاقهمند شدم و کارم را با ورزش کیک بوکسینک و ووشو شروع کردم. در واقع اگر حمایتها و دلسوزی ایشان نبود هرگز به ورزش حرفهای باز نمیگشتم.
محمد مهدی ابتدا ورزش ووشو و پس از آن ورزش کیک بوکسینگ را تجربه میکند. در اولین حضور خود در مسابقات ووشو نونهالان مشهد با اقتدار حریفهای خود را شکست و مقام قهرمانی را به دست میآورد. چند ماه بعد در مسابقات استانی ووشو که به میزبانی شهرستان تربتحیدریه برگزار شد، خوش درخشید و مقام اول را کسب کرد.
تا به امروز محمد مهدی زارع حضور پرافتخاری را در صحنههای مسابقات استانی و کشوری تجربه کرده است.کسب 18مدال قهرمانی، دومی و سومیاستان و کشور در رشته کیک بوکسینگ و ووشو حاصل این تلاش است. درسال گذشته همچنین با توجه به شیوع کرونا بهطور مجازی در مسابقات بینالمللی ووشوی تهران حاضر و رتبه سوم رزم تک نفره، رزم با سپر و شمشیر را کسب میکند.
کسب 18مدال قهرمانی، دومی و سومیاستان و کشور در رشته کیک بوکسینگ و ووشو حاصل این تلاش است
درحال حاضر نیز امیدوار است بتواند در مسابقات آسیایی ووشو که قرار است در یکی از کشورهای آسیایی برگزار شود، شرکت کند. زارع میگوید: آرزویم راهیابی به تیم ملی نوجوانان است و یکی از برگهای برنده من برای رفتن به تیم ملی همین بازیهای ووشوی آسیایی است.
کشورهای شرق آسیا زادگاه ورزشهای رزمی از جمله ووشو وکیک بوکسینگ هستند و برای غلبه بر آنها باید حسابی تمرین و ورزش کرد. برای کسب آمادگی بیشتر روزانه دوتا سه ساعت تمرینات ورزشی را انجام میدهم.
از نظر محمدمهدی زارع حریف شکستناپذیر وجود ندارد و هر بازیکنی هر چقدر قوی و تکنیکی باشد باز هم ضعفی دارد و میتوانی شکستش بدهی. او همیشه در جریان مسابقات حرکات و تکنیکهای حریف را رصد میکند و زمانی که ضعف حریف را پیدا کرد از همان نقطه او را شکست میدهد.
او میگوید: مسابقات حضوری بهتر از مسابقات مجازی است چون بهوضوح میتوانی با وضعیت و توانایی بدنی حریفت آشنا شوی و با پیداکردن ضعفش او را شکست بدهی. در جریان مسابقات کشوری ووشو که در استان تهران برگزار شد یکی از ورزشکاران تیم ووشوی استان تهران مسابقات خوبی را انجام داد و چند حریف را در مدت چند ثانیه ناکاوت کرد.
من با دقت تمام حرکات او را زیر نظرگرفتم و متوجه شدم سمت چپ بدنش ضعیفتر است. اتفاقا در دور نهایی مسابقات، من و این ورزشکار شکستناپذیر با هم روبهرو شدیم. او باسرعت حمله کرد اما نتوانست کاری کند و در همان چند لحظه اول از نقطه ضعفش به او غلبه و پیروز میدان شدم .